LE STUDIO OTVARA NOVU SEZONU

22. 09. subota u 21h – Amrel za dve persone
29. 09. subota u 21:30h – Tom Waits & Nick Cave concert night

 

 

REPERTOAR I DOGADJAJI

Pored pozorišnog programa koji je oduvek bio fokus našeg pozorišta, Le Studio otvara i muzički program u okviru koga će nastupati muzičari koji su do sada sarađivali sa nama na produkciji predstava, kao i članovi pozorišta u svojim kabare i mjuzikl tačkama.

Amrel za dve persone

Glume: Nada Macanković i Miljan Prljeta

Nada Macanković i Miljan Prljeta nas, kroz susret prodavačice starih stvari i šibicara, vode u čudesan svet Acinih “kraj-pijačnih” ljudi, njihovih problema, sukoba, njihovog neodoljivog načina govora i čeznje za boljim životom.

Cena karte: 500 din za zaposlene, 400 din za nezaposlene, studente i penzionere


Tom Waits & Nick Cave concert night

Pozivamo vas na noć muzičkog razgovora Tom Waits-a i Nick Cave-a. U zadimljenoj atmosferi “late night show” programa Le Studija, bendovi Rain Dogs i Cave dogs će vas odvesti u “Little Trip To Heaven”.

Cena karte: 300 din

BABE I BARABE

Nova komedija teatra Le Studio

Tekst kultne komedije “The Ladykillers” tim teatra je u potpunosti adaptirao u srpski kontekst. Rezultat je urnebesna komedija koja spaja dve krajnosti – babe i kriminal, sve u zabavnom scenariju domaćih svakodnevnih društveno-političkih dešavanja. 


RASPARENI PAR

Predstava “Raspareni par” se bavi muškim prijateljstvima. Priču na sceni kroje dva glavna lika kroz čiju se osetljivu mrežu odnosa među sobom i sa drugima (koji se na prvi pogled čine površnim) provlači veliki broj socijalno važnih tema, kao što su poroci, depresija i neuspeli brakovi, a koje intenzivno prožimaju današnje društvo u našoj sredini.


Istrajnost

Istrajnost je priča o dva brata po majci, Janu i Siniši, jedan iz Beograda, drugi iz Osijeka, koji su rešili zajedno da odu u Ameriku u potrazi za boljim životom. Igrom slučaja moraće da provedu neko vreme u Trstu, u lokalnoj kafani, i razmisle o svojim izborima.