REPERTOAR ZA NOVEMBAR

 

03. petak  RASPARENI PAR 20h
11. subota ISTRAJNOST u 20h  //  12. nedelja RASPARENI PAR u 20h
17. petak ISTRAJNOST  u 20h
18. subota – GOSTOVANJE – WHEN A FRENCH GUY MET A SERBIAN GIRL u 20h
24. petak i 25. subota TOM WAITS’ WOYZECK u 20h

 

 

 

 

REPERTOAR I DOGADJAJI

Pored pozorišnog programa koji je oduvek bio fokus našeg pozorišta, Le Studio otvara i muzički program u okviru koga će nastupati muzičari koji su do sada sarađivali sa nama na produkciji predstava, kao i članovi pozorišta u svojim kabare i mjuzikl tačkama.

10. Kondenz festival savremenog plesa i performansa

Thunderstruck, Stina Nyberg – 21. oktobar, 20h

Thunderstruck polazi od devetnaestovekovnog fenomena putujućih predstava o struji. U vreme kada je struja još uvek bila naučni novitet, na ovakvim predstavama prikazivana je kao magija.


VIKEND OTVARANJA NOVE SEZONE // 16.09. 20 h

Otvaranje Le Studija je planirano za 16.09. kada je na repertoaru predstava “Istrajnost” sa kojom smo ovog leta gostovali na pozorišnom festivalu u Baru. Ukoliko ste već pogledali predstavu, ili niste raspoloženi za ovaj vid zabave, možete svratiti na Kafansku noć sa Dragicom Bunetom koja pocinje u subotu 22h. U nedelju 17.09.2017. izvodi se komedija Raspareni par.


KRALJ ČAČKA // 3. JUN, 21h

Za mnoge posetioce njegovih koncerata, dileme nema: Kralj Čačka jeste nekrunisani vladar muzike koju je teško svrstati u neku kategoriju. Istina je da se pojavljuje se u bljeskovima i svakim novim izvođenjem iznenadi time koliko je muzika u stvari i isključivo pitanje ljubavi i emocija.
Cena karte: 500 din; za nezaposlene, studente i penzionere je 400 din