MAJ

Pod mlečnom šumom 
PREMIJERA pet 11 / sub 12 / ned 13
17. četvrtak – Gostovanje: Bajka o mrtvoj carevoj kćeri
18. petak – Istrajnost
25. petak – Tom Waits’ Woyzeck
26 subota. i 27. nedelja – Raspareni par
30. sreda –  Gostovanje: Nigde nikog nemam (Tri Groša)
02. JUN Subota i 03. JUN Nedelja – Pod mlečnom šumom

 

* sve predstave počinju u 20 h 

REPERTOAR I DOGADJAJI

Pored pozorišnog programa koji je oduvek bio fokus našeg pozorišta, Le Studio otvara i muzički program u okviru koga će nastupati muzičari koji su do sada sarađivali sa nama na produkciji predstava, kao i članovi pozorišta u svojim kabare i mjuzikl tačkama.

BABE I BARABE

Nova komedija teatra Le Studio

Tekst kultne komedije “The Ladykillers” tim teatra je u potpunosti adaptirao u srpski kontekst. Rezultat je urnebesna komedija koja spaja dve krajnosti – babe i kriminal, sve u zabavnom scenariju domaćih svakodnevnih društveno-političkih dešavanja. 


RASPARENI PAR

Predstava “Raspareni par” se bavi muškim prijateljstvima. Priču na sceni kroje dva glavna lika kroz čiju se osetljivu mrežu odnosa među sobom i sa drugima (koji se na prvi pogled čine površnim) provlači veliki broj socijalno važnih tema, kao što su poroci, depresija i neuspeli brakovi, a koje intenzivno prožimaju današnje društvo u našoj sredini.


Istrajnost

Istrajnost je priča o dva brata po majci, Janu i Siniši, jedan iz Beograda, drugi iz Osijeka, koji su rešili zajedno da odu u Ameriku u potrazi za boljim životom. Igrom slučaja moraće da provedu neko vreme u Trstu, u lokalnoj kafani, i razmisle o svojim izborima.


Bajka o mrtvoj carevoj kćeri

Drago nam je da u redovan program gostovanja možemo da uvrstimo čudesnu Bajku o mrtvoj carevoj kćeri, po tekstu Nikolaj Koljade, u režiji Nataše Radulović.
Cena karte: 400 rsd


TOM WAITS’ WOYZECK

A concert play by Rain Dogs and Le Studio

AMERIČKI MUZIČAR TOM VEJTS PONOVO JE OTKRIO SIROVOG I NEZABORAVNOG VOJCEKA I POSTAVIO GA KAO MJUZIKL 21. VEKA.