MART

09. petak i 10. subota – BABE I BARABE u 20h
11. nedelja i 15. četvrtak – RASPARENI PAR u 20h
17. subota – ISTRAJNOST u 20h
18. nedelja – gostovanje: Bajka o mrtvoj carevoj kćeri u 20h
21. sreda – premijera: Nigde nikog nemam (trupa Tri groša) u 20h
24. subota – Proslava jubilarnog 200. KUPEK-a
30. petak i 31. subota – TOM WAITS’ WOYZECK u 20h
01. nedelja – BABE I BARABE u 20h

 

 

 

REPERTOAR I DOGADJAJI

Pored pozorišnog programa koji je oduvek bio fokus našeg pozorišta, Le Studio otvara i muzički program u okviru koga će nastupati muzičari koji su do sada sarađivali sa nama na produkciji predstava, kao i članovi pozorišta u svojim kabare i mjuzikl tačkama.

BABE I BARABE

Nova komedija teatra Le Studio

Tekst kultne komedije “The Ladykillers” tim teatra je u potpunosti adaptirao u srpski kontekst. Rezultat je urnebesna komedija koja spaja dve krajnosti – babe i kriminal, sve u zabavnom scenariju domaćih svakodnevnih društveno-političkih dešavanja. 


RASPARENI PAR

Predstava “Raspareni par” se bavi muškim prijateljstvima. Priču na sceni kroje dva glavna lika kroz čiju se osetljivu mrežu odnosa među sobom i sa drugima (koji se na prvi pogled čine površnim) provlači veliki broj socijalno važnih tema, kao što su poroci, depresija i neuspeli brakovi, a koje intenzivno prožimaju današnje društvo u našoj sredini.


Istrajnost

Istrajnost je priča o dva brata po majci, Janu i Siniši, jedan iz Beograda, drugi iz Osijeka, koji su rešili zajedno da odu u Ameriku u potrazi za boljim životom. Igrom slučaja moraće da provedu neko vreme u Trstu, u lokalnoj kafani, i razmisle o svojim izborima.


Bajka o mrtvoj carevoj kćeri

U 5. sezonu ulazimo sa programom proširenim gostovanjima drugih, pre svega, nezavisnih pozorišnih inicijativa. Program GOSTOVANJA otvaramo predstavom: 
Bajka o mrtvoj carevoj kćeri, u nedelju 18. marta u 20h.
Cena karte: 400 rsd


TOM WAITS’ WOYZECK

A concert play by Rain Dogs and Le Studio

AMERIČKI MUZIČAR TOM VEJTS PONOVO JE OTKRIO SIROVOG I NEZABORAVNOG VOJCEKA I POSTAVIO GA KAO MJUZIKL 21. VEKA.