LE STUDIO U OKTOBRU

 

05. 10. petak u 20h – Zarobljeni momenti – PREMIJERA
06. 10. subota u 20h – Zarobljeni momenti

13. 10. subota u 21h – Romain’s JAM SESSION 

20.10. subota u 20h – Istrajnost

26. i 28. 10. petak i nedelja u 20h – Pod mlečnom šumom

 

REPERTOAR I DOGADJAJI

Pored pozorišnog programa koji je oduvek bio fokus našeg pozorišta, Le Studio otvara i muzički program u okviru koga će nastupati muzičari koji su do sada sarađivali sa nama na produkciji predstava, kao i članovi pozorišta u svojim kabare i mjuzikl tačkama.

Tom Waits & Nick Cave concert night

Pozivamo vas na noć muzičkog razgovora Tom Waits-a i Nick Cave-a. U zadimljenoj atmosferi “late night show” programa Le Studija, bendovi Rain Dogs i Cave dogs će vas odvesti u “Little Trip To Heaven”.

Cena karte: 300 din

Saznaj više
rezerviši karte

BABE I BARABE

Nova komedija teatra Le Studio

Tekst kultne komedije “The Ladykillers” tim teatra je u potpunosti adaptirao u srpski kontekst. Rezultat je urnebesna komedija koja spaja dve krajnosti – babe i kriminal, sve u zabavnom scenariju domaćih svakodnevnih društveno-političkih dešavanja. 

Saznaj više
rezerviši karte

RASPARENI PAR

Predstava “Raspareni par” se bavi muškim prijateljstvima. Priču na sceni kroje dva glavna lika kroz čiju se osetljivu mrežu odnosa među sobom i sa drugima (koji se na prvi pogled čine površnim) provlači veliki broj socijalno važnih tema, kao što su poroci, depresija i neuspeli brakovi, a koje intenzivno prožimaju današnje društvo u našoj sredini.

Saznaj više
rezerviši karte

Istrajnost

Istrajnost je priča o dva brata po majci, Janu i Siniši, jedan iz Beograda, drugi iz Osijeka, koji su rešili zajedno da odu u Ameriku u potrazi za boljim životom. Igrom slučaja moraće da provedu neko vreme u Trstu, u lokalnoj kafani, i razmisle o svojim izborima.

Saznaj više
rezerviši karte