Dragi naši,

Otkazujemo do daljnjeg sve događaje u Le Studiju radi prevencije daljeg širenja virusa.

Pozivamo vas da budete odgovorni prema sebi i prema drugima i da se čuvate.

Vidimo se uskoro!

 

Tim pozorišta Le Studio

REPERTOAR I DOGADJAJI

Pored pozorišnog programa koji je oduvek bio fokus našeg pozorišta, Le Studio otvara i muzički program u okviru koga će nastupati muzičari koji su do sada sarađivali sa nama na produkciji predstava, kao i članovi pozorišta u svojim kabare i mjuzikl tačkama.

Zarobljeni momenti

Autorski projekat Sanje Maljković
Zarobljeni momenti su autobiografska predstava u kojem autorka na scenu postavlja svoja lična sećanja, proširena i domaštana do nivoa u kojem ona prestaju da budu lična ispovest i postaju odraz kompleksnosti jednog vremena, politike i društva.

Saznaj više
rezerviši karte

Istrajnost

Istrajnost je priča o dva brata po majci, Janu i Siniši, jedan iz Beograda, drugi iz Osijeka, koji su rešili zajedno da odu u Ameriku u potrazi za boljim životom. Igrom slučaja moraće da provedu neko vreme u Trstu, u lokalnoj kafani, i razmisle o svojim izborima.

Saznaj više
rezerviši karte

BABE I BARABE

Tekst kultne komedije “The Ladykillers” tim teatra je u potpunosti adaptirao u srpski kontekst. Rezultat je urnebesna komedija koja spaja dve krajnosti – babe i kriminal, sve u zabavnom scenariju domaćih svakodnevnih društveno-političkih dešavanja. 

Saznaj više
rezerviši karte

RASPARENI PAR

Predstava “Raspareni par” se bavi muškim prijateljstvima. Priču na sceni kroje dva glavna lika kroz čiju se osetljivu mrežu odnosa među sobom i sa drugima (koji se na prvi pogled čine površnim) provlači veliki broj socijalno važnih tema, kao što su poroci, depresija i neuspeli brakovi, a koje intenzivno prožimaju današnje društvo u našoj sredini.

Saznaj više
rezerviši karte

Kratke smešne priče

Pozorišni eksperiment ispituje način na koji pozorište može „govoriti“ o osetljivim temama, a ne provocirati nikog, već naprotiv, uspostavljati dijalog – uzeti publiku za ruku i uvesti ga u situaciju u kojoj se upravo on može identifikovati sa drugim, koliko god taj drugi bio shvatan kao različit.

Očekujemo vas na premijeri!
Nedelja 24.6.2018. od 20h30 u teatru Le Studio

Saznaj više
rezerviši karte

Tom Waits & Nick Cave concert night

Pozivamo vas na noć muzičkog razgovora Tom Waits-a i Nick Cave-a. U zadimljenoj atmosferi “late night show” programa Le Studija, bendovi Rain Dogs i Cave dogs će vas odvesti u “Little Trip To Heaven”.

Cena karte: 300 din

Saznaj više
rezerviši karte